Naše společnost

Více než 50 projektů kompletně dokončených pod naší společností Královéhradecká investiční s.r.o. - Spolu s téměř 34 lety společných zkušeností, máme pro vás ověřené řešení, které funguje. Královéhradecká investiční s.r.o. Vám poskytuje nejkvalitnější materiály, řemeslníky a řešení přímo na míru Vašemu projektu. Naše společnost si zakládá na termínech dokončení díla, ať už se jedná o malý či velký projekt, vždy dodržujeme časovou a etapovou osu. ak se říká, praxe dělá mistra, i my se řídíme tímto mottem. Za roky našeho působení jsme získali spousty zkušeností a ty nejlepší kolegy, kteří se nezastaví před žádnou překážkou, proto dokážeme naplnit Vaše očekávání.

Historie firmy

1991

Údaje o zřízení: Společnost s ručením omezeným byla založena společenskou smlouvou dne 7.3.1991 podle ust. § 106 n/ zák. č. 103/90 Sb.

2011

Firma v roce 2011 nechala vybudovat inženýrské sítě na pozemcích Obědovice a má stále pronajmuty vlastní nemovitosti. V roce 2012 vybudovala novou fotovoltaickou elektrárnu, kterou provozuje od 1. 10. 2012 v Obědovicích.

2005

Firma v roce 2005 nakoupila další pozemek od Pozemkového fondu ČR a další nemovitos v areálu od soukromých majitelů, firma nevykazovala činnost kromě pronájmu nemovitostí.

2024

Naším předmětem podnikání je Projektová činnost ve výstavbě. Provádíme výstavbu a rekonstrukce nemovitostí a to i na klíč, realizujeme kompletní dodávky materiálů a elektroinstalace, ústřední vytápění, plynovody a rozvody inženýrských sítí.

Naše hodnoty

Projekty na míru

Rozvíjíme a chápeme očekávání projektu a následně je řídíme s návrhářským týmem. Inovace by měla probíhat v celém projektu.

Stavební management

Úzce spolupracujeme s architekty a designéry, abychom projektu porozuměli a nakonec vyvinuli cílené řešení, které optimalizuje každou fázi stavby.

Nadstandartní služby

Královéhradecká investiční s.r.o. poskytuje správné zdroje a odborné znalosti pro hodnocení konceptů prostřednictvím našeho předního týmu z Návrhu řešení.